DOLAR

32,2666$% 0.01

EURO

34,7157% -0.04

STERLİN

40,3799£% -0.05

GRAM ALTIN

2.399,99%0,00

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%0,02

BİTCOİN

2020191฿%-1.51192

a

Apple Music 2022 özeti yayınlandı! En fazla ne dinlediniz?

Çevrimiçi müzik servisleri her yeni yıl yaklaştığında kullanıcıların en fazla dinlediği şarkı ve sanatçıları gösteriyor. Öyle ki popüler uygulamalardan biri olan Apple Music, yılın özetini görebileceğiniz Replay isimli raporunu, güncellenmiş görünümüyle erişime açtı.

Apple Music 2022 Replay nasıl bakılır?

Kullanıcılar, Apple Music uygulaması üzerinden Replay kısmına giriş yaparak yılın özetini görebilirler. Öyle ki gösterilen bilgiler arasında en fazla dinlediğiniz şarkılar, sanatçılar, türler ve albümler yer alıyor. Aynı zamanda özellik, bir türü veya sanatçıyı en fazla dinleyen 100 kişi arasında olup olmadığınızı da gösteriyor.

Apple Music aboneleri, buraya tıklayarak Replay sayfasına ulaşabilir ve bu sayede yıl içerisinde en fazla dinlediği şarkıyı ve dakikasını, ayrıca sanatçıyı ve türü de görebilir. İster tarayıcıdan isterseniz de mobil uygulama üzerinden Replay sayfasına ulaşabilirsiniz. 31 Aralık tarihine kadar 2022 yılı özetini görebilirsiniz.


Apple Music yakında Tesla araçlarına gelecek!

Apple Music yakında Tesla araçlarına gelecek!

Elektrikli otomobil devi Tesla, araç sahiplerinin uzun süredir istediği hizmet olan Apple Music’i sonunda getirecek.

Sayfaya girdiğiniz sırada yeni güncelleme ile gelen, sosyal medya platformlarından aşina olduğumuz hikaye görünümünde bir ekran bizleri karşılıyor. Arka planda sıralı şekilde müzik çalıyorken, dinlediğiniz şarkının adı ve dakikası da yer alıyor.

Hikayeler tarzındaki görünümün yanı sıra, en çok dinlediğiniz şarkıların ayrı bir albümde toplandığını belirtmekte fayda var. Zira, geçtiğimiz yıllarda yalnızca bir albümde toplanıyordu ve hikaye gibi bir sunum yoktu.

Apple Music’in, Replay’a eklediği hikaye tarzındaki sunum ile Spotify Wrapped’e benzediğini görebilmek mümkün. Replay, tarayıcı üzerinden giriş yapan kullanıcılar için daha yüksek bir deneyim ile mobildeki gibi bir görünüm sunuyor.

Peki sizler Apple Music Replay özelliği ve hikayeler gibi sırayla gösterilen yılın özeti hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Spider-Man 4 geliyor! Vizyon tarihi ortaya çıktı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0