DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

BİTCOİN

฿%

a

Apple TV, iPad ve HomePod tek cihaz oluyor!

Apple, uzun zamandır iPad ve iPhone modelleri için aksesuar geliştiriyor. Fakat bu ürünler genelde kullanıma yardımcı olmak için tasarlanıyor. Fakat bu sefer yeni bir kullanım alanı ve cihaz ortaya çıkaracak bir cihazla karşı karşıyayız.

Apple, iPad için yeni geliştirdiği aksesuar ile yeni kapıları aralıyor!

Apple’ın yarın 3 yeni iPad modelini tanıtacağı ortaya çıktı. Fakat bir etkinlik yapmak yerine basın bülteni paylaşarak yeni cihazları, özelliklerini ve fiyatını paylaşacak. Bununla birlikte ön sipariş ve satış tarihleri de belli olacak.

Fakat beklenmedik bir sürpriz yaparak 4. bir cihaz tanıtabilir. Geçtiğimiz yıl ortaya çıkan bazı sızıntılar Apple mühendislerinin iPad için yeni bir aksesuar üstünde çalıştığını gözler önüne serdi. Bu yeni cihaz sayesinde tabletler akıllı ev asistanı veya televizyon alternatifi olarak kullanılabilecek.


3 yeni iPad modeli için son gün! Tüm bilinenler

3 yeni iPad modeli için son gün! Tüm bilinenler

Apple’ın 24 saat içerisinde yeni tabletlerini tanıtması bekleniyor. İşte iPad Pro 11, iPad Pro 12.9 ve iPad 10 özellikleri ve fiyatı…

Tabii beklenmedik diyoruz çünkü bu cihazın 2023 yılında tanıtılması ön görülüyordu. Fakat Google, Samsung, Lenovo ve Samsung’un benzer çözümleri uzun zamandır mevcut. Yani aslında Apple’ın yeni keşfettiği bir şey değil.

Yine de Apple ekosistemi içerisinde ihtiyaç olduğu düşünülen bir ürün olduğunu söyleyelim. Zira bu yeni dock/istasyon sayesinde iPad’ler arka tarafında bulunan MagSafe ile direkt olarak bağlanabilecek. Dolayısıyla hem şarj olacak hem de bütünleşik bir cihaz gibi çalışacak.

Ürünün teknik özellikleri henüz bilinmese de Apple TV, iPad ve HomePod üçlüsünü tek bir ürün şeklinde bizlere sunması bekleniyor. Yani hem akıllı ev asistanı olarak hem de bir televizyon veya 2. bir bilgisayar gibi kullanmak mümkün olacak.

Siz Apple tarafından iPad için geliştirilen bu aksesuar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Instagram, profilleri renklendirecek bir özellik getiriyor!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0