DOLAR

32,5783$% 0.27

EURO

34,9703% -0.03

STERLİN

40,7654£% -0.1

GRAM ALTIN

2.445,73%0,41

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,34

BİTCOİN

฿%

a

Apple’ın Manchester United planı belli oldu!

Dün Apple’ın, İngiliz futbol devi Manchester United’ı satın alacağı haberleri ortaya çıkmıştı. İngiliz gazetesi Daily Star, Apple CEO’su Tim Cook’un Manchester United için 6,9 milyar dolar ödeme yapacağını açıkladı. Bugün MacRumors tarafından yapılan haberde konuya yakın bir kaynak tarafından şirketin İngiliz takım hakkındaki planı paylaşıldı. Habere hep birlikte göz atalım.

Apple, Manchester United ‘ı satın almayacak

MacRumors, bugün paylaştığı haberde konuyla ilgili yakın bir kaynaktan edindiği bilgiden Apple ‘ın Manchester United ‘ı satın almayacağını açıkladı. Manchester United’ın büyük bir çoğunluğu 2005 yılından beri Glazer ailesine ait. Futbol takımı, Malcolm Glazer tarafından satın alınmıştı. Kendisi öldükten sonra 2014 yılında 86 yaşında vefat etti ve sahip olduğu yüzde 90’lık hisse, çocukları arasında paylaşıldı.

Manchester United ve Glazer ailesi arasında uzun süredir sorun olduğu konuşuluyor. Ayrıca kulüp, geçtiğimiz Salı günü yönetim kurulunun satmak için stratejik seçenekleri keşfetmeyi planladığını duyurdu.


Apple’dan iPad sahiplerine kötü haber

Apple’dan iPad sahiplerine kötü haber

Söylentiye göre Apple, Ucuz Apple Pencil kalemini lansmandan kısa bir süre önce iptal etti! Detaylar haberin devamında…

Ek olarak Apple ‘ın Manchester United’ın satın alacağı haberi, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kulüpten ayrıldığı gün çıktı. Teknoloji devi Apple, Manchester United’ı satın almasa da sporla ilgili birçok hizmet veriyor. Firma, önümüzdeki 10 yıl boyunca Major League Soccer maçlarının tek yayıncısı olacak. Ek olarak şirket, Major League Baseball ile de geçtiğimiz günlerde ortaklık kurdu.

Tüm bunlar dışında Apple, iOS 16.2 güncellemesinde Canlı Etkinlikler ve Daha Sık Güncelle özelliklerini getiriyor. Canlı Etkinlikler, iPhone kullanıcılarının Dinamik Ada üzerinden maçların sayılarını takip etmeye yarayacak. Daha Sık Güncellemeler ile de Canlı Etkinler’in daha güncel ve hızlı şekilde ilerlemesine destek olacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple, Manchester United ‘ı satın almalı mı? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şok, her bütçeye uygun oyun bilgisayarları satıyor!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0