DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

BİTCOİN

2069865฿%-2.30143

a

Battlefield, Call of Duty sayesinde yeniden ayağa kalkacak!

Microsoft tarafından rekor kıran fiyata satın alınan Activision Blizzard, oyun dünyasındaki cepheleri değiştirmeyi başardı. Xbox Yöneticisi Phil Spencer Call of Duty’nin Xbox’a özel olmayacağını söylese de, Sony aynı fikirde değil. Şimdi de tartışmaya EA CEO’su Andrew Wilson katıldı. Wilson, satın alımın Battlefield için fırsat olacağını düşünüyor.

EA CEO’su: Xbox’a özel Call of Duty, Battlefield’ın işine yarar

Electronic Arts CEO’su Andrew Wilson, Call of Duty ve başlıca Activision Blizzard’ın Microsoft’a satışını değerlendirdi. Bu anlaşmanın, son zamanlarda popülerliğini kaybeden ve oyuncuların büyük eleştirilerine maruz kalan Battlefield için “muazzam bir fırsat” olduğunu ifade etti.

Call of Duty’nin şimdilik hangi platformlarda olup olmayacağının belirsizliğine dikkat çeken EA CEO’su, Battlefield ile çapraz platform desteği sunduklarını söyledi. Ancak daha önce Xbox Yöneticisi Phil Spencer, yeni Call of Duty oyunlarının hem Xbox hem de PlayStation için aynı gün çıkacağını belirtti.


Call Of Duty Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri belli oldu!

Call Of Duty Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri belli oldu!

Önümüzdeki günlerde açık beta ile yayınlanacak Call Of Duty Modern Warfare 2 sistem gereksinimleri belli oldu!

Konferansta konuşan CEO Andrew Wilson, “Call of Duty’nin geleceği ve hangi platformlarda olabileceği ve olmayabileceği konusunda soruların olduğu bir dünyadayız. Platformdan bağımsız Battlefield’ın tamamen çapraz platform olmasının muazzam bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yine de Call of Duty’nin PlayStation oyuncuları için önemli fırsatlar sunduğunu belirtmek gerekiyor. Örneğin, Call of Duty Modern Warfare II açık betasında Hiro “Oni” Watanabe adlı bir karakter PlayStation sahiplerine özel bonuslar sunuyor.

Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın almasının henüz onaylanmadığını belirtmek gerekiyor. ABD ve İngiltere gibi birçok ülkenin düzenleyicisi bu anlaşmanın rekabet ihlaline yol açıp açmayacağını tartışıyor. Sony CEO’su Jim Ryan da benzer şikayetlerde bulundu.

Peki siz Call of Duty ve Battlefield hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

iOS 16.1 Beta 2 yayınlandı! Tasarım ve performans iyileştirmeleri yolda

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0