DOLAR

32,3379$% 0.17

EURO

35,1736% -0.04

STERLİN

41,1701£% 0.06

GRAM ALTIN

2.246,28%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%0,00

BİTCOİN

฿%

a

Bu kadar kolay! iPhone 14’ün Dynamic Island özelliği tüm Android cihazlara geldi

Geçtiğimiz haftalarda Apple’ın Far Out etkinliğinde tanıttığı iPhone 14 serisi ile hayatımıza giren Dynamic Island özelliği birçok kullanıcının ilgi odağı olmuşken Jawomo adlı uygulama geliştiricisi söz konusu özelliği Android cihazlarda kullanabilmek için bir uygulama geliştirdi. İşte ayrıntılar…

Android telefonlarda Dynamic Island nasıl kullanılır?

Apple’ın iPhone 14 serisi ile hayatımıza soktuğu Dynamic Island özelliği kullanıcıların beğenisini topladı. Geçtiğimiz günlerde ise bir Xioami tema geliştiricisi dahi bu özelliği barındıran tema geliştirdiğini duyurdu. Şimdi de bir geliştirici tüm Android cihazlarda söz konusu özelliği kullanabilmek için uygulama geliştirdi.

iPhone 14'ün Dynamic Island'ı artık tüm Android cihazlarda kullanılabilir!

dynamicSpot uygulaması ile Dynamic Island özelliğini tüm Android cihazlarda kullanmak artık mümkün. Söz konusu uygulama daha birkaç gün önce yayınlanmasına rağmen 100 bin indirmeye ulaşmayı başardı. Siz de uygulamayı şu anda indirip bu özelliği aktif edebilirsiniz.

Tabii yükleme sonrasında bildirimlere erişim izni de vermeniz gerekiyor. Fakat bu zor bir şey değil ve uygulamanın tanıtım ekranında nasıl yapacağınız hakkında detaylı bilgi veriliyor. Gereken izinleri verdikten sonra Android cihazınızda Dynamic Island özelliği çalışmaya başlayacaktır. Uygulamanın arkada çalışmasına gerek olmadığını da belirtmekte fayda var.

dynamicSpot işlevleri neler?

Uygulamanın mağaza sayfasında yer alan bilgilere göre şu anda tüm uygulamalardan gelen bildirimler destekleniyor. Spotify ve YouTube gibi uygulamalar için de durdurma, ileri sarma gibi özellikler mevcut.

iPhone 14'ün Dynamic Island'ı artık tüm Android cihazlarda kullanılabilir!

Dynamic Island özelliği nedir?

iPhone 14 Pro ve Pro Max akıllı telefonları ile hayatımıza giren Dynamic Island, uygulamalardan gelen veya telefonun kendi bildirimlerini görüntüleyebilmek için özel bir tasarımdır. Delikli ekran ile birleşmiş özellik, bildirime göre genişleyebilir, hatta şekil dahi değiştirebilir.

Artık Android telefonlarda da kullanılabilen Dynamic Island, kullanıcıların beğenisini topladı. Ayrıyeten Dynamic Island’da birden fazla bildirim görüntüleyebiliriz. Bildirim kutusu aynı anda iki bildirimi görüntülemek için genişler ve ikiye bölünür. Bununla beraber daha güzel bir görünümle iki bildirim de aynı anda görülebilir.

iPhone 14'ün Dynamic Island'ı artık tüm Android cihazlarda kullanılabilir!

Pekala, sizler Android cihazınızda Dynamic Island kullanmak ister miydiniz? Bu uygulamayı kullanmayı düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0