DOLAR

32,3433$% 0.18

EURO

35,2196% 0.04

STERLİN

41,1678£% 0.05

GRAM ALTIN

2.246,35%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%0,00

BİTCOİN

2124680฿%-2.78594

a

Cyberpunk 2077 geliştiricisinden 5 yeni oyun sürprizi!

Son yıllarda çıkarılan yeni yapımlarla oyun dünyasına olan ilgi sürüyor. The Witcher ve Cyberpunk 2077 gibi popüler yapımların geliştirici şirketi olan CD Projekt Red, 5 yeni oyun projesi üzerinde çalıştığını duyurdu. İşte detaylar.

CD Projekt Red açıkladı: Yeni The Witcher ve Cyberpunk yolda

Oyun dünyasının bilinen şirketlerinden CD Projekt Red, sosyal medya hesapları üzerinden 5 yeni oyunuyla ilgili detayları oyuncularla paylaştı.

CD Projekt Red resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre The Witcher için Sirius, New Witcher trilogy ve Canis Majoris geliştiriliyorken, Cyberpunk 2077 için Orion oyunu geliştiriliyor. Bunlara ilaven, adı pek fazla anılmayan bağımsız Hadar oyunu da duyuruldu.


The Witcher 4 için beklenen haber geldi!

The Witcher 4 için beklenen haber geldi!

Yakın zamanda bir fotoğraf ile duyurusu yapılan The Witcher 4 için nihayet bir sinyal ışığı daha yakıldı.

Yeni üçlemenin ilk oyunu olan Polaris, Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştiriliyor. Henüz ön üretim aşamasında olan oyun, geçtiğimiz aylarda geliştiriciler tarafından duyuruldu.

CD Projekt Red, üç yeni The Witcher oyununu duyurdu!

The Witcher evrenine yeni bir bakış açısı kazandıracak Sirius, Şirketten bağımsız oyun stüdyosu Molasses Flood tarafından geliştiriliyor ve hikayeden bağımsız çoklu oyuncu moduna sahip olacak.

  • The Witcher: Canis Majoris

Bağımsız olacağı düşünülen Canis Majoris, üçlemenin son oyunu. Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirilen yapım, CD Projekt Red oyunlarında yer alan deneyimli ekip tarafından geliştirilecek.

CD Projekt Red, üç yeni The Witcher oyununu duyurdu!

Orion’un, hatalarıyla eleştiri konusu olan Cyberpunk 2077’nin devamı olacak. Şirketin tecrübeli ekibi tarafından geliştirilecek söz konusu yeni oyun, seriyi ileriye taşıyacak.

Cyberpunk 2077 ve The Witcher serisinden bağımsız Hadar oyunu, 2022’nin başlarından beri planlanma aşamasında. Küçük bir ekip tarafından geliştiriliyor. Şirket, oyunla ilgili şu açıklamada bulundu:

Project Hadar yeni bir seri. CD Projekt Red tarihinde ilk kez sıfırdan tamamen yeni bir evren geliştiriyor. Erken konsept çalışmaları 2021’de başladı. Bu belgenin yayımladığı tarihte bu dünyanın temelini oluşturma çalışmaları devam ediyor.

CD Projekt Red, üç yeni The Witcher oyununu duyurdu!

Pekala, sizler CD Projekt Red’in yeni The Witcher üçlemesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce şirket, yeni üçlemede oyunculara neler sunacak? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın!

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0