DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

BİTCOİN

2073992฿%1.22876

a
  • HABERALKIBRISLI
  • Teknoloji
  • Elon Musk’ın girişimleri işe yaradı! Apple ve Twitter arasındaki buzlar çözülüyor

Elon Musk’ın girişimleri işe yaradı! Apple ve Twitter arasındaki buzlar çözülüyor

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasından sonra yaptığı değişiklikler nedeniyle markalar platform üzerindeki reklamlarını teker teker geri çekmeye başlamıştı. Şirketlerin Twitter üzerinden reklamlarını kaldırmasının ardından sosyal medya platformu maddi olarak önemli oranda hasar görüyordu.

Apple ve Twitter arasındaki buzlar çözüldü

Elon Musk, son gelişmelerin üzerine şirketlerin platforma reklam vermesi için yeni politikalar izlemeye başladı. Ünlü iş insanı, dev markaların sosyal medya platformu üzerinde yeniden reklam vermeleri için çeşitli teşvik kampanyaları başlattı.

Buna göre Twitter, reklam için en az 500.000 dolar ödeyen şirketlere, 1 milyon dolarla eş şekilde gösterim sağlayacak; 350.000 dolar ödeyenlere yüzde 50 oranında ek gösterim verilecekti. Platform bunlara ek olarak 200.00 dolar ödeyenlere ise harcadıklarının dörtte biri değerinde ek reklam gösterim sağlayacaktı.


Elon Musk pişman: Twitter reklamları için elini cebine attı!

Elon Musk pişman: Twitter reklamları için elini cebine attı!

Elon Musk, Twitter ‘dan çekilen markaların geri dönmesi için Aralık ayında reklam desteği yapacak! İşte detaylar..

Tüm bunların yanı sıra Twitter’ın en önemli reklamverenlerinden birisi olan Apple’ın CEO’su ile birebir görüşme yapan Elon Musk, reklam konusunda rüzgarı tersine döndürmeyi başarmış gibi görünüyor. Elon Musk’tan yapılan açıklamaya göre Apple, Twitter üzerindeki reklamlarda eski seviyesine tekrar döndü.

Twitter’ıdaki en büyük reklamveren konumunda olan Apple böylece Elon Musk’ı büyük bir sıkıntıdan kurtaracak. Twitter’ın çalkantılı dönemde platformun en büyük 100 reklamvereninin yarısını kaybettiği iddia ediliyor. Bu firmalar arasında T&T, CNN, Dell, DirecTV, HP, Nestle, Coca-Cola, Verizon, Volkswagen ve Wells Fargo gibi dev şirketler bulunuyor.

Elon Musk, reklam gelirlerini eski hâline döndürmek adına diğer büyük şirketlerin yöneticileri ile görüşme gerçekleştirebilir. Bilindiği gibi reklamlar Twitter için önemli bir gelir kaynağı durumunda. Yaşanan son gelişmeler ise şirketlerin Twitter’ı terk etmesine neden olmuştu.

Twitter’ın sahibi Elon Musk, yatırdığı parayı çıkarabilmek adına önümüzdeki dönemde fazla mesai harcayacak gibi görünüyor. Peki siz Twitter reklamları hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Uygun fiyatlı Samsung Galaxy A14 FCC’de göründü!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0