DOLAR

32,3249$% -0.12

EURO

34,7651% -0.1

STERLİN

40,6489£% 0.13

GRAM ALTIN

2.389,00%-0,31

ÇEYREK ALTIN

3.929,00%-0,65

BİTCOİN

1913050฿%1.51898

a

HBO Max Türkiye’de yayın hayatına başlıyor!

Çevrim içi yayın platformların sayısı gün geçtikçe artarken ülkemizde yayın yapan şirketlerin sayısı da artmaya devam ediyor. Son dönemde birçok yayın platformu Türkiye’de faaliyetlerine başladı. Bu platformların arasına ise çok yakında HBO Max da girecek gibi görünüyor.

HBO Max, Türkiye’de yayın yapmak için gerekli izinleri aldı

egirişim.com‘un yaptığı habere göre HBO Max, RTÜK lisansını aldı ve Türkiye içerisinde faaliyetlerine başlamaya hazırlanıyor. Haberin detaylarında HBO Max‘ın geçtiğimiz günlerde RTÜK’e lisans başvurusu yaptığı ve bu başvurunun kabul edildiği belirtiliyor.




HBO Max açıkladı: Abonelikler daha ucuz olacak!

Akış devi HBO Max, her türlü soruna rağmen kullanıcıları için önemli bir adım atıyor. Şirket, yıllık abonelik fiyatlarında indirim yapıyor.

HBO Max, AT&T’nin sahibi olduğu WarnerMedia tarafından hizmete sununlan abonelik tabanlı bir yayın platformu olarak öne çıkıyor. Platform bünyesinde Game of Thrones başta olmak üzere birçok yapımı barındırıyor. Aynı zamanda platforma özel birçok içerik de yine HBO Max’de bulunuyor.

Bu içerikleri arasında en çok öne çıkanı ise Game of Thrones’un prequel serisi House of Dragons oldu. George R. R. Martin‘in Ateş ve Kan kitabına dayanan dizi, Ejderhaların Dansı adı verilen iç savașa giden süreci ve bu iç savaşı ele alıyor.

HBO Max‘ın Türkiye’de resmi olarak yayın hayatına ne zaman gireceği ise henüz netlik kazanmış değil. Ancak yayın platformu, RTÜK’ten 10 yıllık lisans alması ile birlikte tüm yasal prosedürleri tamamlamış gibi görünüyor. Bu gelişmenin ardından HBO Max’ın kısa süre içerisinde Türkiye’deki yayın hayatına başlamasını bekliyoruz.

HBO Max, Türkiye içerisinde oldukça fazla izleyicisi bulunan Game of Thrones ve House of Dragons gibi diziler sayesinde kısa sürede birçok kullanıcıya ulaşmayı planlıyor. Peki siz HBO Max platformunun Türkiye’de yayın hayatına başlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Togg’dan bir gecede 2 bomba!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0