DOLAR

32,3377$% 0.04

EURO

34,9522% -0.39

STERLİN

40,9579£% 0.11

GRAM ALTIN

2.319,44%1,86

ÇEYREK ALTIN

3.991,00%0,72

BİTCOİN

2287797฿%2.81474

a

Instagram, güvenlik konusunda kullanıcılarını sevindirecek bir özellik getiriyor!

Instagram, güvenlik alanında kullanıcılarını sevindirecek bir özelliği test etmeye başladı. Sosyal medya devi, aylık 1 milyar kullanıcıyla dünyanın en popüler 6. sosyal ağı konumunda yer alıyor. Bu yüzden sık sık yeni özellikler getirerek kullanıcılarına daha iyi ve güncel bir deneyimi sağlamaya çalışıyor. Sosyal medya platformunun Uçtan Uca Şifreleme özelliğini bazı kullanıcılarında test etmeye başladığı ortaya çıktı. Peki Instagram Uçtan Uca Şifreleme özelliği nedir ve detayları neler olacak? Habere hep birlikte göz atalım.

Sosyal medya devi, kullanıcılarının güvenli deneyim yaşamasına önem veriyor!

Sosyal medya platformlarıyla ilgili sık sık paylaşım yapan @hammodoh1 adlı kullanıcı, Twitter hesabından Instagram’ın Uçtan Uca Şifreleme özelliğini test ettiğini paylaştı. Fakat kullanıcı, bu özelliğin ne zaman geleceği ya da detaylarıyla ilgili daha fazla bilgi vermedi.

Twitter kullanıcısının paylaştığı görselde Instagram’ın Sohbet Ayarları kısmında Uçtan Uca Şifreleme’nin yer aldığı görünüyor. Uçtan Uca Şifreleme, iki tarafın karşılıklı olarak kullandığı bir sistemdir. Bu sistemi kullanan hesapların mesajları yer aldıkları platform dahil kimse tarafından okunamaz ve dinlenemez.


Instagram’ı sinirlendiren uygulama Google Play’den kaldırıldı!

Instagram’ı sinirlendiren uygulama Google Play’den kaldırıldı!

Instagram’ı sinirlendiren ve güvenlik konusunda sorun yaratan The OG App, Google Play üzerinden kaldırıldı! İşte detaylar…

Instagram, yakın zamanda mesaj kutusunun arayüzünü değiştirmişti. Ek olarak Yayın Sohbetleri adı altında yeni bir özelliği de test etmeye başladı. Bu özellik adından da belli olduğu gibi kişilerin görüntüleri olmadan sadece sesleriyle canlı yayın yapmasını sağlayacak. Yayın Sohbetleri, Twitter’da yer alan Space özelliği ile benzerlik gösteriyor.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp da 2016 yılında Uçtan Uca Şifreleme özelliğini kullanıcılarına sundu. Bu fonksiyon özellikle gizliliğe önem veren kullanıcılar tarafından oldukça tercih ediliyor.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Instagram’da Uçtan Uca Şifreleme özelliği gerekiyor mu ve kullanacak mısınız? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0