DOLAR

32,5936$% 0.36

EURO

34,8720% 0.37

STERLİN

40,6201£% 0.05

GRAM ALTIN

2.503,23%0,77

ÇEYREK ALTIN

4.274,00%0,58

BİTCOİN

2101234฿%1.38464

a

iOS ve Android için en iyi FPS oyunları

Android ve iOS oyun dünyasında en iyi FPS oyunları, oyuncular tarafından sıkça aranmakta. Özellikle sektörün büyümesiyle ortaya çıkan gelişmeler, daha kaliteli yapımları da bizlere sunuyor. Geçen seneye göre yüzde 12‘lik büyüme kaydeden piyasa, oyuncuların da elini kuvvetlendiriyor. Peki Android ve iOS için en iyi FPS oyunları hangileri? İşte bu yazımızda iki platformda da yer alan en popüler 10 oyunu listeledik.

iOS ve Android için en iyi FPS oyunları

Birincil şahıs nişancı olarak da bilinen FPS kategorisi, devleri bünyesinde barındırıyor. Ana hedef olarak, çok oyunculu yapımlar dikkat çekerken, bazı hikayeli oyunlar da liste içerisinde karşınıza çıkabilir. Aynı şekilde genel mobil sektöründe olduğu gibi, çoğu yapım ücretsiz oynanabilir olarak oyuncuları karşılıyor. Herhangi bir sırlamanın bulunmadığı ve sadece 1 adet ücretli yapımın olduğu listemize hazırsanız başlayalım.

10. Shadowgun War Games – Ücretsiz

Mobil platformlardaki en iyi FPS oyunları listemizin ilk üyesi Shadowgun War Games. Beşer kişilik iki takım halinde mücadele edilen bir yapının yer aldığı yapım, özellikle Valorant ve Overwatch‘a olan benzerliği ile dikkat çekiyor. Mobil oyun dünyasının önemli eserlerinden olan Dead Trigger’ı yapan ekibin geliştirdiği yapım, iki platformda da 10 milyonu aşan indirme sayılarına ulaştı.

Oyunu iOS üzerinden indirmek için buraya tıklayınız.

Oyunu Android üzerinden indirmek için buraya tıklayınız.

9. Infinity Ops – Ücretsiz

En iyi FPS oyunları listemizin en yeni üyelerinden biriyle beraberiz. 2020 yılında çıkan Infinity Ops, aslında farklı bir isme sahipti. Daha sonradan geliştirici ekip tarafından yeniden markalaştırılan yapım, oyuncuların beğenisini toplamayı başardı. Oyun, özellikle bilim kurgu ögelerini iyi derecede kullanmasıyla hayranların sevgisini kazandı.

Oyunu iOS üzerinden indirmek için buraya tıklayınız.

Oyunu Android üzerinden indirmek için buraya tıklayınız.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Apple uyardı! iPhone 14 stok sorunu yaşayabilir

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0