DOLAR

32,4701$% -0.06

EURO

34,7185% -0.74

STERLİN

40,4976£% -0.75

GRAM ALTIN

2.432,90%-0,12

ÇEYREK ALTIN

4.040,00%-0,36

BİTCOİN

฿%

a

Nvidia, Omniverse Cloud hizmetini başlattı!

Nvidia, bugün düzenlediği GTC 2022 etkinliğinde yeni nesil RTX serisini tanıttı. Ada Lovalace teknolojisinin tanıtıldığı etkinlikte şirket, yeni bir hizmetini daha duyurdu. İşte bugün tanıtılan Omniverse Cloud hizmeti hakkında bilinenler…

Omniverse Cloud, endüstriyel metaverse uygulamaları oluşturmak istiyor

Nvidia, hizmet alanlarını genişletmeye devam ediyor. Şirket, sanatçılar, geliştiriciler ve kurumsal ekiplerin her yerde metaverse uygulamalarını tasarlamaları, yayınlamaları, çalıştırmaları için Omniverse Cloud hizmetini duyurdu.

Yeni bulut hizmeti ile birlikte kullanıcılar, herhangi bir yerel bilgi işlem gücüne ihtiyaç duymadan nerede olursa olsun tek bir tıklamayla 3B iş akışları tasarlama ve bunlar üzerinde işbirliği yapma yetkisine sahip olabiliyor. Hizmetin ilk destekçileri arasında RIMAC Group, WPP ve Siemens yer alıyor.


NVIDIA GeForce RTX 4090 tanıtıldı: Sınırları zorluyor!

NVIDIA GeForce RTX 4090 tanıtıldı: Sınırları zorluyor!

GeForce Beyond: Special Broadcast at GTC etkinliğinde NVIDIA yeni ekran kartlarını tanıttı. İşte GeForce RTX 4090 özellikleri ve fiyatı!

NVIDIA’nın kurucusu ve CEO’su Jensen Huang, hizmet ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi;

İnternetin metaverse adı verilen bir sonraki evrimi 3D ile genişletilecek. Şimdi bunun etkisinin ne olacağını anlamak için, bugün bildiğimiz geleneksel internet, HTML’de açıklanan ve bir tarayıcı aracılığıyla görüntülenen web sitelerini birbirine bağlar. Metaverse, USD veya evrensel sahne tanımı kullanarak sanal 3B dünyaları birbirine bağlayan internetin evrimi olacak.

Omniverse Cloud

Yeni bulut sistemi, Nvidia’nın küresel bir grafik dağıtım ağına sahip bulut oyun çözümü GeForce Now’dan yararlanacak. Hizmeti ilk olarak dünyanın en büyük pazarlama hizmetleri organizasyonu olan WPP kullanmaya başladı.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Formula 1’den Türkiye’deki sevenlerini üzen haber!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0