49,3911$%0,03
55,3111€%-0,03
65,5673£%0,11
6.580,89%-0,39
10.750,00%-0,32
฿%
Redmi, bu yılın başında Note 11 Pro 5G modelini piyasaya sürmüştü. Şirket aynı modeli Hindistan pazarında ise Note 11 Pro Plus 5G ismi ile satışa sundu. Redmi henüz Note 11 Pro ismine veda etmek istemiyor olacak ki, Note 11 Pro 2023 ismi ile yani bir akıllı telefon sunmaya hazırlanıyor.
Ortaya çıkan bir IMEI veritabanı listesine göre Xiaomi, Redmi Note 11 Pro 2023 adlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Aynı cihazın FCC, EEC ve Google Play Console veritabanlarında görünmesi ile birlikte detayları da ortaya çıktı.
FCC listesi, Redmi Note 11 Pro 2023’ün 2209116AG model numarasına sahip olacağını gösteriyor. Yeni model kutudan ise MIUI 13 ile çıkacak. Ortaya çıkan EEC listesinde ise Xiaomi’nin yeni telefonu hakkında herhangi bir detay yer almıyor.

Google Play Console listesi ile cihazın 440ppi piksel yoğunluğu ile 1080 x 2400p çözünürlüklü ekrana sahip olacağını öğreniyoruz. Liste ayrıca cihazın bir Adreno 616 grafik kartı ile eşleştirilmiş bir Snapdragon 712 işlemciye işaret ediyor. Ancak cihazın Snapdragon 732G ile sunulacağı söyleniyor.
Yeni cihaz ile ilgili ortaya çıkan söylentiler arasında ise akıllı telefonun FHD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.67 inç AMOLED ekran ile geleceği yer alıyor. 8 GB RAM’e kadar desteklemesi beklenen cihazın 128 GB’lık depolama alanı ile sunulacağı da gelen bilgiler arasında.
Ülkemizde de oldukça popüler olan Redmi Note 11 Pro bir süre daha hayatımızda olmaya devam edecek gibi görünüyor. Peki siz Redmi Note 11 Pro’nun yeni versiyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

iPhone 14 serisi Türkiye’deki ilk kullanıcıları ile buluştu!
1
Teknoloji 55 yılda nereden nereye geldi?
8963 kez okundu
2
Yaşam olmadan kirlendi! Mars’ta tonlarca çöp birikti
8445 kez okundu
3
Togg sözünü tuttu! İşte ilk hızlı şarj istasyonu
6215 kez okundu
4
PIN Numarasını Unuttum Ne Yapmalıyım? [2022]
4979 kez okundu
5
Hubble’dan şok eden fotoğraf! İşte galaksiler arası köprü
4627 kez okundu
“BİZİM ÇOCUK” DEĞİL, EHİL YÖNETİCİYİ SEÇ!
BAŞARAN DÜZGÜN’ÜN “ÖKSÜZ ATLAR ÜLKESİNDE” ROMANI GÜNEY LEFKOŞA’DA TANITILDI
Bizden sonra geleceklere ödenemez borçlar bırakmak belediyecilik değildir.
HAKAN ORAN YAZDI : SANDIK BAŞINDA 10/10/10 KURALI
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten Netanyahu’ya tepki
İBRAHİM ERBİLDİM: “MAKAM İÇİN DEĞİL, LAÇ’I DÖNÜŞTÜRMEK İÇİN GELİYORUM”
İran’da ABD ve İsrail bağlantılı olduğu öne sürülen terör merkezleri çökertildi
Avustralya başbakanı Albanese’den yapay zekanın kontrolünün insanlarda kalması çağrısı
suudi arabistan çin öncülüğündeki mbridge platformundan çekildi
Berlin eyalet meclisi seçiminde başbakanlığa Elif Eralp’i aday gösteren Sol Parti birinci oldu