DOLAR

32,4930$% 0.14

EURO

34,7434% 0.04

STERLİN

40,6077£% 0.36

GRAM ALTIN

2.491,21%1,19

ÇEYREK ALTIN

4.254,00%0,23

BİTCOİN

฿%

a

Samsung etkinliğinde Türk marka detayı!

Yeni ürünleri için ses getiren tanıtım etkinlikleri düzenleyen teknoloji devleri, yazılım geliştiriciler için de kapsamlı etkinlikler gerçekleştiriyor. Bunlardan birisi olan Samsung SDC 2022 yani Samsung Geliştirici Konferansı, San Francisco’da gerçekleştirilirken etkinlikte bir Türk marka boy gösterdi.

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı Jong-Hee Han, açılış konuşmasında Samsung’un her zaman teknolojik yeniliklerle hayatı kolaylaştırmayı amaçladığını dile getirirken, kolaylığın ön planda olmadığı durumlarda yeniliklerin kullanıcılar için büyük bir külfete dönüşebileceğini vurguladı.

10 yıl önce piyasaya sürülen ve günümüzde gelişmiş bir işletim sistemine dönüşen Tizen o günden bu yana 330 milyondan fazla TV, buzdolabı ve diğer akıllı cihazlara güç sağlıyor. Tizen işletim sisteminin daha fazla cihazda kullanılabilmesi ve kurumsal alandaki kullanım için B2B çözümleri sunan Samsung geçen yıl kiosk ve elektronik reklam panolarında Tizen kullanmayı mümkün hale getirmişti.

Samsung SDC etkinliğinde Sunny (Atmaca Elektronik) detayı

Tabela ve otel televizyonlarında da Tizen’ın kullanılmaya başlanacağını duyuran Samsung, Tizen Business Manager ile cihazlara uzaktan müdahaleyi mümkün hale getirirken, B2B API’sini NOX ile harmanlayarak güvenliği artırdı.

Tizen’ın yayılmasını hızlandırmak için sistem sahipleri ve TV donanım üreticileri ile ortak bir çalışma yürüterek referans TV’ler geliştirdiklerini vurgulayan Samsung’un iş ortakları arasında yer alan markalardan birisi de Atmaca Elektronik oldu.

Başta Sunny televizyonlar olmak üzere robot süpürgeden, ev aletlerine kadar birçok farklı ürün Atmaca Elektronik tarafından üretiliyor.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0