DOLAR

32,3698$% 0.14

EURO

34,9746% -0.3

STERLİN

40,9805£% 0.19

GRAM ALTIN

2.324,20%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.996,00%0,02

BİTCOİN

2279965฿%1.2822

a

Spotify kullanıcıları müjde! Sesli kitap özelliği geldi

Küresel olarak en çok kullanılan müzik uygulamalarından biri olan Spotify, uzun zamandır yeni bir özellik üzerinde çalışıyordu. Bu da pek çok kullanıcının büyük bir eksik olarak gördüğü sesli kitap özelliği oldu. Şirket, merakla beklenen yeni özelliğini sonunda kullanıma sunduğunu duyurdu. Bundan sonra kullanıcılar, Spotify üzerinden sesli kitap dinleme şansına sahip olacak.

Spotify, 300 binden fazla sesli kitap sunuyor

Milyonların kullandığı müzik ve podcast uygulaması Spotify uzun zamandır beklenen sesli kitap özelliğini kullanıma açtı. Spotify CFO’su Vogel, geçtiğimiz haftalarda, yakın bir zamanda yeni özelliği başlatacaklarını söyledi. Bu söylemin ardından ise şirket, bugün sesli kitap özelliğini resmi olarak başlattı.

Spotify sesli kitap özelliği geldi

Özellik, ilk olarak ABD’deki kullanıcılara sunuluyor. Aynı zamanda yeni özellik, uygulamada yeni bir bölümle karşınıza çıkacak. Bununla birlikte ise 300 binden fazla sesli kitap dinlemeye hazır bir şekilde yer alacak. Ancak sesli kitap kısmı satın almaya tabi olacak. Yani Spotify kullanıcıları, sesli kitabı dinlemek için kitabı satın almak zorunda.


TikTok’ta beklenen özellik nihayet kullanıma sunuluyor

TikTok’ta beklenen özellik nihayet kullanıma sunuluyor

TikTok’un Nisan ayında yaptığı duyuruyla testleri başlatılan yorum beğenmeme özelliği, yapılan paylaşıma göre yakında kullanıma sunuluyor!

Kullanıcıların hangi kitabı satın almalarıyla ilgili karar vermeleri için de bir ön izleme olacak. Bu da internet sitesi aracılığıyla gerçekleşecek. Ön izlemenin ardından kullanıcı, ücret karşılığında sesli kitaba erişme imkanına sahip olacak. Bu kitaplar ise hem mobil uygulamada hem de masaüstünde olacak. Ek olarak kitapları çevrim dışı dinlemek de mümkün.

Spotify yöneticisi Nir Zicherman, yeni özellikle ilgili açıklama yaptı. Açıklamasında, konuyla ilgili olanlar için yeni özelliğin özel bir deneyim olacağına dikkat çekti. Aynı zamanda şimdilik hedeflerinin başında olduklarını ve geliştirme sürecinin hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Spotify sesli kitap özelliği geldi

Ayrıca Zicherman, şimdilik yalnızca ABD’deki kullanıcılara sunulduğunu söyledi. Özelliğin yakında diğer pazarlarda da kullanımda olması için gerekli çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Ancak sesli kitap özelliğinin hangi ülkelerde başlayacağıyla ilgili daha fazla bilgi vermedi.

Peki, siz Spotify sesli kitap özelliğiyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0