DOLAR

32,3849$% 0.2

EURO

35,0710% -0.04

STERLİN

41,0772£% 0.41

GRAM ALTIN

2.325,30%0,27

ÇEYREK ALTIN

4.036,00%1,07

BİTCOİN

2278908฿%-1.08969

a

Stadia gitti Stadium geldi: Google’dan futbol hamlesi

Teknoloji şirketleri, daha fazla kişiye ulaşabilmek için spor kulüpleriyle işbirliği yapmaya devam ediyor. Sızdırılan bilgilere göre Google, Tottenham Hotspur ile stadyum sponsorluğu için görüşmelere başladı.

Google, çevrimiçi oyun platformu olan Stadia projesini sonlandıracağını duyurdu. Görünüşe göre Google, potansiyel bir Google Stadyumu’na yer açmak için Google Stadia’yı kapatmak zorunda kaldı.

Google, Tottenham Hotspur’un stadyum sponsoru olacak

Spor kulüpleri, teknoloji şirketleriyle yaptıkları anlaşmalarla hem marka hem de stadyum isim haklarını sponsorlarına devrediyor. Yakın zamanda Spotify ile sponsorluk anlaşması yapan Barselona, stadyumunun adını Spotify Nou Camp olarak değiştirdi.

Google, Tottenham Hotspur'un stadyum sponsoru olacak

İngiltere Premier Lig takımı Tottenham, 2019 yılında inşa edilen stadyum için sponsorluk arayışına girdi. Ünlü kulübün başkanı Daniel Levy, “Kulüp yönetimi olarak bize sponsorluk teklif eden markanın yeterince köklü olması ve iyi bir ücret ile gelmesi halinde stadyumun isim hakkını verebiliriz.” ifadelerine yer verdi.


Google şifreyi kaldırıyor! Android ve Chrome’da devrim

Google şifreyi kaldırıyor! Android ve Chrome’da devrim

Google passkey ile şifresiz döneme geçiş yapıyor. Android uygulamalarına ve Chrome’daki web sitelere şifresiz girilebilecek.

Raporlar, Google ve Tottenham’ın yeni Tottenham Stadyumu’nun isim hakkı konusunda görüşmelerde bulunduğunu iddia etse de, henüz gerçek bir isim önerilmiş değil. Ancak her şey plana göre giderse, yakında ‘Google Stadyumu’ gibi bir isim görme ihtimalimiz yüksek.

Son yıllarda Google’ın spor sektörüne olan ilgisi arttı. Mart 2022’de McLaren F1 yarış takımına sponsor olan Google, ABD NBA ve MLB yarışmalarında da boy gösteriyor.

Tottenham, dünyanın en popüler futbol kulüpleri arasında yer alıyor. Google ile yapılacak bir sponsorluk anlaşması, Google’ın spor sektöründe imzaladığı en büyük sponsorluk anlaşması olarak tarihe geçecek.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0