DOLAR

32,5175$% -0.11

EURO

34,9403% 0.24

STERLİN

40,7564£% 0.36

GRAM ALTIN

2.448,95%1,08

ÇEYREK ALTIN

4.073,00%0,39

BİTCOİN

฿%

a

The Last of Us dizisinden ilk fragman geldi!

Sevilen video oyunu serisi The Last of Us dizi oluyor. Geçtiğimiz ay ilk görüntülerin yayınlanmasının ardından HBO Max, dizinin resmi fragmanını paylaştı. İki dakikalık fragman, oyunu beğenenler tarafından sevinçle karşılandı. İşte HBO Max dizisi The Last of Us hakkında bilmeniz gerekenler.

HBO Max dizisi The Last of Us vizyon tarihi ve konusu

HBO Max’ın diziye uyarladığı The Last of Us serisi, oyun dünyasında önde gelen yapımlarından biri olmayı başardı. Oyuncular tarafından merakla beklenen dizi, geçtiğimiz ay ilk görüntülerle birlikte duyuruldu. Şimdi ise ilk resmi fragman yayınlandı.

HBO’nun yapımını üstlendiği dizide, Craig Mazin ve The Last of Us oyununun senaryosunu yazan Neil Druckmann’ın yönetmen koltuğuna oturuyor. Senaryo ekibinde ise PlayStation Productions’dan Asad Qizilbash ve Carter Swan, oyunun geliştirici ekibinden Evan Wells yer alıyor.


You 4. sezon çıkış tarihi açıklandı!

You 4. sezon çıkış tarihi açıklandı!

Netflix’in sevilen yapımlarından biri olan You, Tudum etkinliğinde yer alırken, 4. sezonun yayınlanma tarihi de açıklandı.

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak dizinin oyuncu kadrosuna bakacak olursak, Pedro “Joel” Pascal, Bella “Ellie” Ramsey, Gabriel “Tommy” Luna ve Merle “Marlene” Dandridge gibi sinema dünyasının tanınmış birçok ismini görüyoruz.

The Last Of Us’ın 2023’te seyirciyle buluşması planlanıyor. Vizyon tarihi net olarak belli olmasa da, yapılan açıklamalara göre dizinin sonbaharda çıkış yapması bekleniyor.

The Last of Us dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!
Pedro “Joel” Pascal

Dizi, tek başına kalan Joel ve 14 yaşındaki kızı Ellie’nin hikayesi konu ediniyor. Ellie, insanlığı yok eden bir salgının tek çaresi, Joel ise onu bilim insanlarına teslim etmeye çalışıyor. Ellie’nin bilim insanlarının elinde canlı kalıp kalmayacağı bilinmiyorken, Joel, Ellie ya da bilim insanları arasında bir seçim yapmak zorunda.

Pekala, sizler The Last of Us dizisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce beklentilerini karşılayacak mı? Düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Efsane geri dönüyor! E3 2023 için tarih verildi

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0