DOLAR

32,5038$% 0.08

EURO

34,7826% -0.12

STERLİN

40,2943£% -1.04

GRAM ALTIN

2.496,26%0,50

ÇEYREK ALTIN

4.252,00%0,18

BİTCOİN

2077968฿%-1.31063

a

The Witcher dizisinden iki müjde birden!

Netflix’in Polonyalı ünlü yazar Andrzej Sapkowski‘nin kaleminden çıkan ve The Witcher serisinin orijinal hikayesini ele alan yapımı The Witcher hayranları merakla dizinin üçüncü sezonunu bekliyor. Bu bekleyiş ise yakında son bulacak dizinin üçüncü sezonu ve prequel serisi ‘Blood Origin’ için çıkış tarihleri açıklandı.

The Witcher: Blood Origin bu kış seyirci ile buluşacak

Yapılan açıklamaya göre The Witcher üçüncü sezonu 2023 yazında bizimle olacak. Yeni sezonda da Henry Cavill’i birçok farklı rakibi ile karşılaşırken göreceğiz. Ancak Henry Cavill, yeni dizide Geralt of Rivera olarak geri dönmeden önce, çok daha önceki zamanları anlatan The Witcher: Blood Origin, kış aylarında bizimle olacak.




Witcher okulu siyasi endişeler yüzünden kapatıldı!

Polonya’daki The Witcher okulu kapatıldı. CD Project’in lisansını iptal ettiği okulun, siyasi endişe yarattığı açıklandı.

The Witcher’ın ikinci sezonu, Geralt ve Freya Allen tarafından hayata geçirilen Ciri karakterinin düşmanlarına karşı birleştiğini görmüştük. Ancak şimdi başları daha büyük bir belada olacak. Başlarına ödül konan ikilinin maceralarını görmek için yeni sezonu beklemek zorundayız.

Diğer yandan The Witcher: Blood Origin ise 25 Aralık‘ta seyirci ile buluşacak. Popüler yayın platformu her yıl düzenlediği TUDUM (Netflix başlangıç sesi) etkinliği ile dizinin üçüncü sezon ve Blood Origin‘in çıkış zamanlarını doğrulamış oldu.

The Witcher dünyasından 1200 yıl öncesini anlatan Blood Origin, 6 bölümlük bir mini dizi olarak karşımıza çıkacak. Blood Origin’de Kraliçe’nin muhafız savaşçısı Éile rolünde Sophia Brown’ı ve bir elf kabilesinin sonuncusu olan Scian rolünde Michelle Yeoh’u göreceğiz.

Andrzej Sapkowski’nin kitap serisine dayanan Netflix’in fantastik dizisi ayrıca bir animasyon serisi ile destekleniyor. Bakalım The Witcher: Blood Origin ve dizinin üçüncü sezon bizlere neler sunacak? Peki siz The Witcher dizisi ve üçüncü sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

WhatsApp’ta çıkartmalar için yeni dönem!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0