DOLAR

32,5730$% 0.07

EURO

35,0433% 0.57

STERLİN

40,8127£% 0.57

GRAM ALTIN

2.428,97%0,25

ÇEYREK ALTIN

4.061,00%0,00

BİTCOİN

2091831฿%-3.82652

a

Warner Bros’dan HBO Max hakkında açıklama geldi!

Çevrim içi yayın platformlarının sayısı gün geçtikçe artarken ülkemize yeni şirketler adım atıyor. Game of Thrones ve House of the Dragon yapımlarına ev sahipliği yapan HBO Max de uzun zamandır beklenen platformlar arasında. Son dönemde HBO Max’ın Türkiye’de yayın hayatına başlayacağına dair birçok haber çıkmış olsa da WarnerBros.‘dan farklı yönde bir açıklama geldi.

HBO Max Türkiye’ye gelmiyor

WarnerBros. Discovery, yaptığı açıklama ile HBO Max‘ın Türkiye’de yayın hayatına girmeyeceğini açıkladı. Böyle bir planları olmadığını belirten şirket, yeni hizmetlerini ilk olarak hâli hazırda faaliyet gösterdikleri Avrupa’da kullanıma sunacaklarını açıkladı. Şirketten yapılan açıklama ise şu şekilde:

Basında çıkan son haberlerin aksine, Warner Bros. Discovery olarak HBO Max’i Türkiye’de yayına almak gibi bir planımız yoktur. Daha önce de belirtildiği gibi, Warner Bros. Discovery, 2023 yılında HBO Max ve Discovery Plus servislerini birleştirme kararı aldı. Warner Bros. Discovery’nin sunacağı bu yeni hizmet, 2024’ten itibaren Avrupa’da kullanıma sunulacak ve ilk olarak HBO Max’in hali hazırda mevcut olduğu pazarlarda yayına başlayacaktır.




HBO Max açıkladı: Abonelikler daha ucuz olacak!

Akış devi HBO Max, her türlü soruna rağmen kullanıcıları için önemli bir adım atıyor. Şirket, yıllık abonelik fiyatlarında indirim yapıyor.

HBO Max’ın sahibi olduğu Warner Bros. Discovery, yaptığı bu açıklama ile çoğu kişide hayal kırıklığı yaratmış oldu. Geçtiğimiz günlerde çıkan habere göre HBO Max, Türkiye içerisinde yayın hayatına başlamak için gerekli lisansları RTÜK‘ten almıştı.

Birçok kesim tarafından paylaşılan bu haberin ardından Game of Thrones ve House of the Dragon serileri gibi yapımlarla öne çıkan HBO Max‘ın Türkiye’de kısa zamanda büyük bir izleyici kitlesine ulaşacağı tahmin ediliyordu. Şirketin neden böyle bir karar verdiği ise bilinmiyor.

HBO Max’ın sevilen dizisi Game of Thrones şu anda Netflix‘te yayın hayatına devam ederken House of the Dragon‘ın ise resmi bir yayıncısı bulunmuyor. Peki siz Warner Bros. Discovery’nin HBO Max Türkiye hakkında aldığı karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Toyota Corolla Japonya’da farklı logo ile tanıtıldı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0