DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

BİTCOİN

2086338฿%1.57382

a

Xbox’tan yeni konsol geliyor! İşte ilk fotoğraf

Microsoft’un bir süredir yeni bir Xbox konsolu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Özellikleri tam olarak açıklanmamış olsa da, Xbox Cloud Streaming (Xbox’ın bulut oyun hizmeti) üzerine odaklanacağı ifade edildi. Microsoft Gaming Başkanı Phil Spencer ise yeni Xbox Keystone konsolunu sızdırmış olabilir.

Buluttan oyun oynatacak Xbox Keystone ortaya çıktı

Xbox ve Microsoft Gaming’in Başkanı Phil Spencer, Twitter’dan yaptığı paylaşımda yeni Xbox konsolunu gösterdi. Fallout’un 25. yıl dönümünü kutlamak için bir fotoğraf paylaşan Spencer, fotoğrafta Xbox Keystone olduğuna inanılan bir konsola da “yanlışlıkla” yer verdi.

Birkaç yıl önce ortaya çıkan sızıntıların ardından Microsoft, bulut oyun hizmetine odaklanan bir konsol geliştirdiğini doğruladı. Bu konsolun Xbox Cloud Streaming ve Game Pass aboneliğini televizyona ve monitöre getireceği düşünülüyor. Kullanıcılar, Xbox Series X/S almadan Game Pass ve Netflix, Disney+ gibi uygulamaların tadını çıkarabilecek.




Xbox Game Pass aile planı duyuruldu! Neler sunuyor?

Xbox Game Pass Friends & Family açıklandı. Şimdilik sadece iki ülkede erişime açılan paylaşımlı plan, tek hesabı beş kullanıcıya açıyor.

Phil Spencer’in paylaştığı tweet Fallout ve Bethesda’ya odaklandığı için Keystone hakkında herhangi bir detay içermiyor. Ancak Xbox’ın sadece buluttan oyun oynama fırsatı sunan bir cihaz geliştirmesi Microsoft’un hedeflerini ortaya koyuyor.

Xbox ayrıca bir süre önce Samsung televizyonlar için Xbox Cloud’a bağlanmayı sağlayan bir uygulama geliştirdi. Xbox TV uygulaması, Cloud Gaming aracılığıyla Forza Horizon 5, Halo Infinite ve Sea of ​​Thieves dahil olmak üzere Game Pass Ultimate ile sunulan 100’den fazla oyunu deneyimleme fırsatı sağlıyor.

Xbox Keystone

Microsoft’un, Xbox Cloud Streaming’i televizyonlara entegre etme isteği oldukça göze çarpıyor. Ekstra donanım ihtiyacını ortadan kaldırmayı ve kullanıcıları yazılım üzerinden yakalamayı amaçlayan Xbox’ın cihazı nasıl pazarlayacağını görmek ilginç olacak.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

iPhone SE 4 tasarımı belli oldu! Apple bu kez şaşırtacak

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0